NOVO
SPLETNA TRGOVINA MASTERS SHOP

MASTER S je profesionalni DISTRIBUTER rešitev in opreme za tehnično varovanje.

Naše storitve so namenjene poslovnim odjemalcem, oziroma sistemskim integratorjem, varnostnim podjetjem, specializiranim instalaterjem in drugim profesionalnim uporabnikom opreme za tehnično varovanje.

Podjetje MASTER S d.o.o. je ponosni član poslovne skupine MASTER, vodilnega distributerja opreme in rešitev tehničnega varovanja v Adriatic regiji.

Skupina MASTER ima bogate poslovne in tehnične izkušnje, pridobljene z dolgoletnim delom ter nenehnim izobraževanjem na področju tehničnega varovanja. Te izkušnje so neprecenljive pri izbiri najboljše opreme in rešitev ter najzanesljivejših partnerjev za pripravo naše široke ponudbe.

Naša prodajna in tehnična ekipa ima široko znanje o sistemih tehničnega varovanja – videonadzornih sistemih, sistemih požarne varnosti in gašenja, detekcije plinov, protivlomnih alarmnih sistemih, rešitvah za kontrolo pristopa, avdio – video domofonih, sistemih profesionalnega ozvočenja, rešitvah za varovanje trgovskega blaga in vseh drugih elementov iz naše bogate ponudbe.

MASTER S svoje uspešno poslovanje na slovenskem trgu gradi na dolgoročnih profesionalnih odnosih z vodilnimi svetovnimi proizvajalci.

Za vse najpomembnejše blagovne znamke iz naše ponudbe smo URADNI DISTRIBUTER za Slovenijo, saj samo tako našim partnerjem lahko nudimo najboljšo tehnologijo in najboljšo podporo skozi vse faze poslovnega sodelovanja, od izobraževanja in certificiranja zaposlenih, preko načrtovanja in priprave projektov, prodajne podpore, dobave, integracije, tehnične podpore ter servisa.

Strokovna izobraževanja in komercialne predstavitve, v neposrednem  sodelovanju z našimi dobavitelji, ter vrhunska tehnična podpora našim kupcem, seveda ob zagotavljanju najboljših rešitev in nenazadnje tudi najugodnejših cen, so naša konkurenčna prednost pred drugimi dobavitelji opreme tehničnega varovanja.

Naša poslovna strategija sloni na medsebojnem zaupanju in dolgoročnih partnerstvih, tako na strani naših dobaviteljev, kot na strani naših odjemalcev.

Podjetje MASTER S se ponaša z majhno a učinkovito, prijazno in strokovno ekipo sodelavcev, ki v svojem delu iskreno uživajo.
Upamo, da boste v sodelovanju z nami uživali tudi vi!

Veselimo se nadaljnjega sodelovanja z vsemi kupci in dobavitelji, tako obstoječimi kot novimi.
Hvala za vaše zaupanje.

Aleksander Marinković

Direktor
aleksander.marinkovic@masters.si

Tadeja Marinković

Vodja trženja
tadeja.marinkovic@masters.si

Boris Ferenček

Izvršni direktor
boris.ferencek@masters.si

Gregor Knavs

Vodja komerciale
gregor.knavs@masters.si

Tjaša Pelko

Komercialistka
tjasa.pelko@masters.si

Vili Grašič

Vodja tehnične podpore
vili.grasic@masters.si

Eno podjetje – na tisoče zadovoljnih strank – 8 poslovalnic v 6 državah!

SLOVENIJA

Master S d.o.o.
Ručigajeva cesta 25 A, 4000 Kranj

Delovni čas
Od ponedeljka do petka: 8.00 – 16.00

SRBIJA

C.C.T.V CENTAR MASTER D.O.O
Miloša Bandića 16
11080 Zemun

Futoški put 4
21000 Novi Sad

Jugovićeva 28
18000 Niš

HRVAŠKA

MASTER CENTAR D.O.O.
Prilaz Ivana Visina 7
10020 Zagreb

BOSNA IN HERCEGOVINA

MASTER B.C D.O.O.
Braće Podgornika 63
51000 Banja Luka

ČRNA GORA

MASTER MN
Jovana Popovića Lipovca 11 – Blok 9
81000 Podgorica

MAKEDONIJA

CCTV MASTER
Bulevar Avnoja 70/38
1000 Skopje

Stopite v kontakt

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.