NOVO
SPLETNA TRGOVINA MASTERS SHOP

Skupina MASTER svoje uspešno poslovanje gradi na dolgoročnem sodelovanju z vodilnimi svetovnimi proizvajalci.

Na slovenskem trgu je MASTER S uradni distributer vodilnih proizvajalcev:

Bosch varnostni sistemi

Inteligentne gradbene tehnologije za osupljive izkušnje v javnih in komercialnih prostorih.
Stavbe dandanes ne ponujajo samo varnega in funkcionalnega okolja za delo in bivanje, temveč poskrbijo za potrebe svojih uporabnikov, celo odgovorijo na le te, hkrati zagotavljajoč varno in trajnostno poslovno ali življenjsko okolje.

IoT (Internet of Things – medmrežje stvari) in senzorsko upravljane tehnologije igrajo vitalno vlogo tega procesa. Pri BOSCH Building Technologies smo v prvi vrsti tega novega razvoja.
Z inovativnimi rešitvami na vseh področjih, od pristopne kontrole preko požarne varnosti ali javnega ozvočenja, do inteligentnega videonadzora, pomagamo ljudem na novo opredeliti odnose s stavbami v katerih preživljajo čas.

www.boschsecurity.com

Dahua Technology

Zhejiang Dahua Technology Co., Ltd, oziroma Dahua Technology je vodilni svetovni ponudnik pametnih IoT (Internet of Things – medmrežje stvari) produktov in rešitev vezanih na videonadzor.

Dahua Technology ponuja celovite varnostne rešitve, sisteme in storitve zasnovane na inovativnih tehnologijah in tako zagotavlja izjemno vrednost za sodobno upravljanje z mesti, korporativno vodenje ali individualno uporabo.

S svojimi več, kot 22,000 zaposlenimi, od česa je več, kot polovica angažiranih na področju raziskovanja in razvoja, podjetje nenehno raziskuje nove priložnosti zasnovane na IoT tehnologijah v različnih področjih uporabe, kot so Machine Vision, video konferenčni sistemi, droni za profesionalno uporabo, robotika in veliko drugih

www.dahuasecurity.com

Hanwha Vision

Hanwha Vision Europe ponuja kvalitetne in zanesljive proizvode in rešitve za videonadzor, izdelane tako, da zadovoljijo današnje in bodoče potrebe na področju profesionalnega varovanja. Naše kamere, snemalniki in druga IP mrežna oprema so proizvedeni po vrhunskih standardih, ki odslikavajo dediščino preciznega inženirstva, kot ga predstavlja ime Samsung.

Vrhunska tehnologija obdelave slike, kakršno zagotavlja Hanwha Vision Europe, omogoča razvoj širokega nabora proizvodov in celovitih rešitev od nadzora mest, varovanja ulic in cest, letališč, pristanišč, industrijskih poslopij ali vojaških objektov.

Prizadevamo si razvijati premium produkte in rešitve in si želimo svoj video nadzor razviti v smeri celovitih varnostnih rešitev.

www.hanwhavision.eu

Paradox Security

Paradox je zasebno podjetje, ki ga ne vodi kratkoročni dobiček in se ne ukvarja s cenami delnic. Ponosni smo, da delujemo na bolj tradicionalen način; naše gorivo je naša strast do razvoja inovativnih izdelkov, hkrati pa izpolnjujemo želje naših kupcev in poslušamo njihove povratne informacije.

Naši izdelki se tržijo samo preko naših zvestih distributerjev v več, kot 100 državah. Ta pristop zagotavlja, da bodo naši partnerji deležni naše individualne pozornosti.
Ne vodi nas prodaja, ampak podpora našim distributerjem z najboljšo storitvijo in izdelki. Ponosni smo na dejstvo, da 90% distributerjev in večina naših dobaviteljev, ki so začeli z nami v osemdesetih, še danes sodeluje z nami.

S svojo osebno storitvijo in inovativnimi tehnologijami vse od leta 1989, Paradox sodeluje skupaj s svojimi partnerji pri doseganju naših ciljev!

www.paradox.com

Global Fire Equipment

Global Fire Equipment je na Danskem ustanovil João Paulo Ajami leta 1994.

Podjetje je na podlagi dolgoletne tradicije in odličnosti na področju nadzornih plošč za požarne alarme, doživelo izjemno rast tako v prometu kot v številu kupcev. Danes je Global Fire Equipment postalo svetovno prisotno podjetje. Naši distributerji v 85 državah tržijo najsodobnejšo opremo, nameščeno v prestižnih prostorih.

Podjetje GFE načrtuje, razvija, izdeluje in izvaža celotno paleto izdelkov za odkrivanje požara in zadovoljstvo kupcev postavlja na vrh svojih prednostnih nalog.

www.globalfire-equipment.com

Labor Strauss Gruppe

Visokokakovostni požarni alarmni sistemi, avtomatski sistemi gašenja, inovativni protivlomni alarmni sistemi – zasebno podjetje, ki ga vodijo lastniki ima svoje podružnice na enajstih lokacijah v Avstriji in Nemčiji.

LST je danes vodilno podjetje na številnih področjih. K temu prispevajo nenehne naložbe v raziskave in razvoj, visoki standardi kakovosti, dobro usposobljeni zaposleni ter proizvodnja na domačih lokacijah.

Inovativni izdelki LST so povpraševani po vsem svetu in v njih zaupa na tisoče podjetij, upravljavcev industrijskih obratov, javnih ustanov in sistemskih integratorjev.
LST je tudi vaš zanesljiv partner, kot ponudnik celovite storitve – od načrtovanja in hitre storitve na kraju samem, do montaže in uradnega sprejemanja sistema, pripravljenega za montažo na lokaciji, ustrezno vašim specifičnim zahtevam.

www.laborstrauss.com

Venitem

Skupina Venitem je eden vodilnih akterjev na področju proizvodnje in trženja varnostnih sistemov za zasebno in industrijsko uporabo. Z več kot 40-letnimi izkušnjami v sektorju, skupina ponuja inovativne rešitve, ki jih vedno odlikuje eleganten in rafiniran dizajn ter brezhibna kakovost.

Izdelki za protivlomne in požarne alarmne sisteme so vedno originalni in certificirani po najnovejših standardih. Žične in brezžične alarmne sirene, napajalniki za vse vrste varnostnih sistemov, relejne plošče, radijski oddajniki in številni drugi izdelki, enostavni za namestitev in uporabo.

Unikatni, elegantni in konkurenčni izdelki za varen, učinkovit in eleganten varnostni sistem.

www.venitem.com

Shopguard

Mi verjamemo v revolucionarne tehnološke rešitve za trgovine. Produkti ustvarjeni po meri in storitve, ki pomagajo pridobivati nove kupce. Nakup je doživetje.

Naša vizija so uspešne ‘in-store’ komercialne, prodajne in dejavnosti na področju preprečevanja izgub Le te so natančno načrtovane in izpeljane na podlagi odločitev sprejetih na osnovi zanesljivih podatkov in dejstev.

Trgovina, ki uporablja kombinacije naših naprednih rešitev, postaja ‘pametna’ in ponuja natančne podatke in povratne informacije v realnem času. Popolnoma prilagodljivo oglaševanje in storitve, nepozabne nakupovalne izkušnje, izjemno poslovno upravljanje ter vzdrževanje na daljavo povečujejo učinkovitost, prodajo in dobiček.

www.shopguard.com

WG Global

Ponujamo nabor od EAS (Electronic Article Surveilance – elektronsko proti krajno varovanje) sistemov in varoval do inovativnih in edinstvenih tehnologij, ki jih druga podjetja ne premorejo.

WG že vrsto let ponuja rešitve za maloprodajo in vedno ostaja korak pred ostalimi ponudniki na svoji poti k zmanjševanju izgub v trgovinah.

Rešitve v EAS industriji se v preteklih desetletjih niso bistveno spreminjale in so ostale zasnovane na starejših tehnologijah. Pri WG verjamemo, da je nenehni razvoj novih tehnologij i rešitev nujen za globalni uspeh v preprečevanju trgovskih izgub.

Od EAS-a preko RFID-ja, vse do naših ekskluzivnih tehnologij – WG nenehno razvija nove produkte in rešitve ter išče nove izboljšave.

www.wgglobal.eu

Uniview

Uniview je globalni ponudnik AIoT izdelkov in rešitev. S 16 leti neomejenega raziskovanja se je
Uniview razvil iz video tehnologije v AIoT, pri čemer je kot jedro vzel Big data, Cloud in IoT
tehnologijo: linije izdelkov video tehnologije vključujejo IP kamere, NVR, enkoderje, dekoderje,
shranjevanje, odjemalsko programsko opremo in aplikacije, AIoT pa zajema od zaslonov,
inteligentnega nadzora dostopa do pametnih pisarn in pametnih domov.

Uniview zagotavlja celovit sistem testiranja življenjskega cikla izdelkov in kakovost šteje kot
najpomembnejši vidik oblikovanja, razvoja in proizvodnje. Novi izdelek med razvojem in
proizvodnjo prestane več kot 680 testov, testiran pa je v vodilnem svetovnem testnem centru in laboratoriju. Sistem igra retrospektivno vlogo in omogoča natančno določanje obsega težav. Uniview pokriva več kot 200 držav in regij in je vzpostavil 20 mednarodnih podružnic.

www.uniview.com

Comunello

Minilo je več kot 50 let, odkar je ustanovitelj, Vittorio Comunello, začel svojo pionirsko
pustolovščino z namenom ustanoviti podjetje za proizvodnjo komponent za drsna vrata. Zdaj ga vodi druga generacija: Franco, Silvia in Luca.

Skupina podjetij Comunello je zgrajena na trdni, zanesljivi in dobro strukturirani proizvodni
osnovi. Skupina obsega 4 divizije, pri čemer so vsi izdelki vsake divizije 100% zasnovani in
proizvedeni v podjetju v Italiji. Ta popoln nadzor nad proizvodnimi procesi zagotavlja najvišjo
raven kakovosti. Comunello je bil ustanovljen leta 1965 in danes izvaža v več kot 105 držav po
svetu.

FRATELLI COMUNELLO - VRATA
Comunello Gate Division je zgradila ugled v Italiji in po svetu z zagotavljanjem najširšega
nabora komponent za drsna vrata in industrijska vrata vseh tež in velikosti. Naša obsežna
ponudba rešitev in uporaba visokokakovostnih materialov, vključno z nerjavečim jeklom in
aluminijem, prinašata resnično vrednost edinstveni ponudbi izdelkov, ki nudi rešitve za vse vrste vrat, ne glede na njihovo velikost.

www.comunello.com/gate

FRATELLI COMUNELLO - AVTOMATIZACIJA VRAT
V skladu s filozofijo podjetja za poenostavitev življenja je bila vsa kontrolna elektronika
zasnovana tako, da je čim lažja za uporabo. Ker smo več časa porabili za fazo načrtovanja,
boste vi porabili manj časa za namestitev. Vse povezave so jasno označene na elektronski
krmilni enoti, da omogočajo hitro in enostavno nastavitev.

www.comunello.com/automation

FRATELLI COMUNELLO - OKVIRJI
Ključ do zagotavljanja kakovosti in funkcionalnosti vratnih ali okenskih sistemov je v
zagotavljanju inovativnih, praktičnih rešitev z najvišjo stopnjo natančnosti. Vsi naši izdelki so
izjemno enostavni za uporabo, namestitev in vzdrževanje ter vsi vključujejo izčrpna natisnjena
navodila.

www.comunello.com/frame

FRATELLI COMUNELLO - MOWIN - AVTOMATIZACIJA OKVIROV
Visokokakovostni elektromehanski aktuatorji za avtomatizacijo oken, kupol, strešnih oken,
senčil, zaves, notranjih odprtin in polken. Nudimo 3-letno garancijo na vse aktuatorje in 5-letno garancijo na tubularne motorje Showin, kar poudarja našo zavezanost k zagotavljanju
neprekosljivih standardov zanesljivosti.

www.comunello.com/frameautomation

Tecnoalarm: vodilni svetovni proizvajalec varnostnih sistemov

Tecnoalarm je utelešenje visoke tehnologije, cenjen partner inštalaterjev in izbira številka ena tisočih končnih uporabnikov, ki podjetju iz Torina dnevno zaupajo zaščito svoje lastnine in osebne varnosti. Podjetje Tecnoalarm že štirideset let razvija in proizvaja prefinjene protivlomne alarmne sisteme, ki svojim strankam zagotavljajo visoko učinkovitost, obsežne možnosti prilagajanja, prijaznost do uporabnika in obliko, ki omogoča popolno uskladitev z vsakim domačim dekorjem. Tehnološke inovacije in oblikovanje, strogo "made in Italy", so obogatene s "pridihom genialnosti", ki je edinstvena značilnost italijanskega sloga.

www.tecnoalarm.com/en