NOVO
SPLETNA TRGOVINA MASTERS SHOP

VARNOSTNE REŠITVE NA ENEM MESTU
Vse, kar potrebujete za sistem tehnične zaščite.

VIDEONADZOR

Sistemi videonadzora dandanes ponujajo neomejene načine uporabe na številnih področjih, od klasičnega video nadzora, preko nadzora ali upravljanja delovnih procesov, kontrole pristopa, štetja prehodov, marketinških analiz, alarmnega varovanja, požarnega varovanja, popolnega nadzora prometa, parkirišč, logističnih centrov, pametnih mest ali varovanja meja na tleh, v zraku ali v vodi…

Če iščete najenostavnejši hišni sistem ali najzahtevnejšo rešitev vam bodo naši sodelavci in inženirji naših partnerjev svetovali in nudili podporo v vseh fazah priprave, izvedbe in vzdrževanja projekta.

Ponosno zastopamo najboljše od najboljših svetovnih proizvajalcev ter vam v partnerstvu z njimi zagotavljamo vrhunsko uporabniško izkušnjo tudi na najzahtevnejših področjih uporabe.

POŽARNI ALARMI, SISTEMI GAŠENJA IN DETEKCIJA PLINA

Požarna varnost je zagotovo najbolj občutljivo področje tehničnega varovanja, saj je zanesljivost, učinkovitost in pravilno delovanje sistemov požarnega varovanja lahko odločilno v situacijah, kjer sekunde odločajo o ogromnih materialnih škodah ali izgubi človeških življenj.

Nedvomno je to tudi razlog, da temu področju v naši poslovni skupini namenjamo še posebno pozornost tako takrat, ko skrbno izbiramo proizvajalce, katerih produkte in rešitve ponujamo uporabnikom, kot tudi takrat, ko izbiramo partnerje, ki bodo naše rešitve načrtovali, montirali, zaganjali in vzdrževali.

Sodelujemo z vrhunskimi proizvajalci opreme in tudi z najboljšimi slovenskimi sistemskimi integratorji, ki nimajo samo vseh uradnih certifikatov za izvajanje del na tem področju, ampak so tudi vrhunsko izobraženi in pooblaščeni s strani proizvajalcev posameznih programov.
Ponudimo lahko sodobne rešitve vseh velikosti in na vseh področjih uporabe.

PROTIVLOMNI ALARMI

Protivlomni alarmni sistemi so rešitve za odkrivanje vdorov in nepooblaščenih vstopov v stavbe ali prostore. Sodobni alarmni sistemi se več funkcijsko povezujejo z drugimi pametnimi rešitvami in omogočajo oddaljeno upravljanje tako sistema samega, kot tudi rešitev pametne hiše, kontrole pristopa in številne druge uporabne aplikacije.

Nabor naših rešitev omogoča zunanje in notranje varovanje, pametno upravljanje in integracijo, detekcijo dima, izlitja vode, plina in številne druge aplikacije, uporabne za vsak dom ali poslovni prostor. Na voljo so žični in brezžični sistemi, ki lahko zadovoljijo potrebe vseh vrst uporabnikov, od hišne uporabe, preko varovanja poslovnih ali trgovskih prostorov, do zaščite spomeniško zaščitenih objektov in najzahtevnejših industrijskih, bančnih ali vojaških poslopij, kjer ni prostora za nezanesljivost ali lažni alarme.

VIDEO DOMOFONI

Domofon uporabniku zagotavlja varen in učinkovit način kontrole in omogočanje vstopa obiskovalcem na dvorišče, v hišo, stavbo ali druge prostore. Video domofon prenaša kristalno čisto sliko obiskovalca na notranji zaslon in za razliko od običajnega video nadzora omogoča dvosmerno komunikacijo med lastnikom stanovanja in obiskovalcem. Sodobni sistemi omogočajo upravljanje na daljavo, povezovanje z ostalimi sistemi, kot so video nadzor, alarm ali pametna hiša. Na ta način lahko domofon uporabljate na daljavo, preko vašega pametnega telefona ter obiskovalcu odprete vrata tudi, če niste na objektu.

Različni žični ali WI-FI video domofonski sistemi v naši ponudbi omogočajo popolne rešitve za stanovanja, eno- ali več stanovanjske hiše, zgradbe, vrtce, šole, poslovne prostore itd…

SISTEMSKO OZVOČENJE

Sistem ozvočenja poskrbi za prijetno ambientalno avdio izkušnjo, dodatne uporabniške avdio rešitve ter ustrezno obveščanje in usmerjanje ob evakuaciji v primeru požara.

Naše rešitve omogočajo povezovanje, upravljanje in nadzor skupaj z drugimi sistemi tehničnega varovanja, saj je upravljanje enega centralnega sistema velika tehnološka prednost za uporabnika.

Pripravimo lahko rešitve za najzahtevnejše objekte, skladno z vsemi zakonskimi standardi.

PROTIKRAJNO VAROVANJE ARTIKLOV V MALOPRODAJI

Napredna tehnologija, sodoben design in vsesplošna zanesljivost sistemov varovanja vam bodo omogočili, da boste lahko pripravili najboljšo rešitev za vsako trgovino, od najmanjših do največjih.

Povezava v celostne sisteme varovanja, upravljanje le teh na daljavo, možnost integracije z marketinškimi orodji in še veliko več prednosti pred drugimi…

Vse vrste varoval in pripomočkov za sodobno varovanje trgovskega blaga, od nalepk in varoval do najboljših stojal za varovanje artiklov na predstavitvenih policah v trgovinah…

Popolnoma nevidne ali najelegantnejše antene, najnaprednejši sistemi varoval nepremagljivi za nepridiprave, rešitve za knjižnice…

Za vas pripravimo ponudbo na podlagi natančnih potreb naročnika in zahtev prostora.

KONTROLA PRISTOPA

Sistemi kontrole pristopa omogočajo rešitve pisane na kožo uporabnika. Odvisno od potrebe naročnika, lahko pripravimo pametne rešitve za nešteta področja uporabe.

Naša oprema bo omogočila avtorizacijo dostopa na podlagi uporabe dostopne kode, kartic, prstnih odtisov, prepoznave obraza ali kombinaciji le teh.

Termalne enote natančno in zanesljivo izmerijo temperaturo osebam in so nenadomestljiv element kontrole pristopa v današnjih časih.
Vsi napredni terminali kontrole pristopa se povezujejo s sistemi video nadzora,  protivlomnimi alarmi, z mehanskimi sistemi za kontrolo prehoda, požarnimi sistemi itd. Seveda so le ti povezljivi tudi na programe za evidenco delovnega časa v podjetjih.

Samostojno ali kot del kompleksnega sistema, naše rešitve bodo odpravile vaše težave od odpiranja domačih vrat brez ključa, do najzahtevnejše kontrole na točkah, kot so letališča, bolnišnice, vojaški ali drugi zahtevni objekti.

REŠITVE ZA MERJENJE TELESNE TEMPERATURE

Brezkontaktno merjenje temperature površine kože omogoča varen način pregleda na javnih mestih in široko paleto aplikacij s sistemi kontrole pristopa ali videonadzora.

V današnjem svetu je zanesljivo, hitro in varno merjenje temperature postalo neizogibna potreba na vhodih v poslovne prostore, šole, vrtce, trgovske centre, bolnišnice, letališča in še marsikje.

Nabor orodij naših partnerjev bo omogočil optimalno rešitev glede na potrebe uporabnika, zahtevano število merjenj v časovnem obdobju ali naenkrat, na pretočnost prehoda, kjer se merjenje opravlja, na razdaljo iz katere želimo opravljati merjenje ali na povezovanje opreme za merjenje z drugimi sistemi varovanja. Ponujamo ročne merilce, ki jih lahko uporabljajo varnostniki na obhodih ali začasnih kontrolnih točkah, samostojne termalne enote za enostavno aplikacijo v sisteme kontrole pristopa, ali najkompleksnejše termalne kamere, ki z najvišjo natančnostjo lahko izmerijo temperaturo tudi večjem številu oseb naenkrat.

Zanesljivost in hitrost merjenja so izjemnega pomena, zato smo za vas izbrali samo preverjene rešitve.
Pokličite nas za predstavitev!

REŠITVE PO MERI

Točno to!  Rešitve po VAŠI meri!

Predstavite nam vaše potrebe, želje ali ideje in mi bomo za vas angažirali vrhunske strokovnjake, ki bodo za pripravili rešitev točno po vaši meri.

Veselimo se izzivov!

ZASLONI

Naj so kamere še tako dobre in zmogljive, če se bo slika predvajala na slabem monitorju bo nivo varnosti bistveno nižji, saj se bodo izgubile dragocene podrobnosti. To je tudi razlog, da veliko pozornosti posvečamo tudi temu občutljivemu področju tehničnega varovanja.

V naši ponudbi najdete velik nabor profesionalnih monitorjev za videonadzor, od rešitev za domače okolje, do najzahtevnejšega nadzornega centra za najobčutljivejše naloge.

V naši ponudbi so tudi video zidovi za nadzorne centre ali za komercialno uporabo, interaktivni zasloni za trgovske centre, info table, veliki zasloni za zunanjo uporabo in še veliko več…

REŠITVE ZA PARKIRIŠČA IN KONTROLO PROMETA

Naši dobavitelji ponujajo vse izdelke potrebne za kontrolo parkirišč ali prometa. Naši partnerji jih strokovno vgradijo, zaženejo in integrirajo v celovite sisteme tehničnega varovanja.

Za vaše parkirišče pripravimo čisto vse, od vhodne kontrole s prepoznavo tablic, preko signalizacije in nadzora prometa in prostih parkirnih mest z najsodobnejšimi kamerami, do označevalnih monitorjev za informiranje uporabnikov ali marketinške vsebine.

Kompleksni sistemi omogočajo nadzor prometa na vsakem področju, tudi na najzahtevnejših točkah, kot so tuneli ali pregled podvozij na dostopnih točkah zelo občutljivih objektov.  Radarsko vodene kamere, prepoznavanje tablic, prepoznavanje vozil, merjenje hitrosti, štetje prometa, detekcija nepravilnosti ali nevarnosti v prometu, odkrivanje dima, požara ali vdora, kamere za uporabo v vozilih javnega transporta, na vlakih, za kontrolo iz zraka, oprema za najsodobnejše nadzorne centre in vse drugo, kar lahko zahteva prvovrsten koncept varnosti v prometu.

Vaš projekt bomo spremljali in podpirali v vseh fazah priprave in izvedbe.ZASLONI

SMART HOME

Poenostavite svoje življenje s Smart Home rešitvami in prilagodite svoje poslovno okolje ali dom vašim potrebam.

Povežite številne sisteme in naprave v sisteme, ki bodo udobje in varnost vašega bivanja dvignili na popolnoma novo raven.

Predstavite nam svoje želje ali ideje in mi vam jih bomo v sodelovanju z našimi partnerji pomagali uresničiti.

MREŽNA, DODATNA IN POSEBNA OPREMA

Bogata ponudba mrežne opreme, omar, kablov in številnih drugih elementov vam bo nudila vse potrebno za izvedbo vašega sistema. Na zalogi imamo vedno velik nabor napajalnikov, pretvornikov, baterij in drugih dodatkov.
Iščete posebno opremo?

Potrebujete Led bliskavice ali sirene? Ponudimo vam lahko še mnogo več od tega.

Stopite v kontakt z nami…

SODOBNI SISTEMI FIZIČNE KONTROLE PRISTOPA

V kombinaciji z elementi kontrole pristopa za prepoznavanje kartic, oseb, pristopnih kod, prsnih odtisov ali drugih parametrov, ki osebi dovolijo pristop, so elementi fizičnih ovir drugi del rešitve, ki bo varovanemu objektu zagotovila zanesljivo, elegantno ali robustno rešitev. Mehanične ovire so še posebej pomembne za celostni videz objekta, saj morajo biti močne in zanesljive, hkrati pa tudi vrhunsko oblikovane, saj se uporabljajo na vhodih v poslovne stavbe, komercialna poslopja ali protokolarne objekte.

Naši partnerji ponujajo vse vrste vrhunskih sistemov, rešitev pa bo pripravljena za vsakega naročnika posebej.